TC Iku Sapa Wae

YOGIC-SPIRAL-TEMP-AQUALUZ-PHOTO-1

Spiral

Aku ngaturake AquaLuz kanggo guru kawula Sang Prabu Saul Ida Sang Prabu Daud Raye lan Miguel Angel sing wis mbantu kula wangun lan nuduhake sesanti iki marasake awakmu,, versi pengabdian planet. Lan, mesthi, Aku ngaturake AquaLuz kanggo Basa ing – Lakshmi, Negara, Ixmel, Patricia, Maria, Ishtar, lan kabeh ibu kita kabeh.

Fukushima wis naga sing tangi kula munggah ing bebaya lan penyakit digawa-gawa ing Waters bumi kita. Kabeh Waters ing bumi sing disambungake lan marasake awakmu, Waters kita lokal, kita waras kabeh Waters, kalebu Samudra Pasifik.

AquaLuz wis upacara global nggawa kita bebarengan karo niat, geter, pandonga, lan inkarnasi cahya – kristal. Sampeyan bisa miwiti saiki kanggo energize kristal karo dungane dhewe, Tembang, maksud supaya nalika kita nyeleh mau bebarengan ing Waters bumi, padha bakal terus katresnan kita lan kakuwasan marasake awakmu,. Kita bakal panggonan mau menyang ing banyu ing tiba Equinox Eve lan singing 'Om Bhaga’ – manggonke energi atiku dadi banyu, ing Permata menyang lotus ing.