Настани

YOGIC-SPIRAL-TEMP-AQUALUZ-PHOTO-1Манифестот на јогата СПИРАЛНИ
21 септември, 2014
Маниту Спрингс, CO САД

На патеката на праведникот е притиснат од сите страни со беззаконијата на себичните и тиранијата на злите луѓе. Блажен е оној кој, во името на љубовта и добра волја, овчари слабите низ долината на темнината, тој е вистински чувар на својот брат и наоѓачот на изгубени деца. И јас ќе го поништи над тебе со голема одмазда и разуздан гнев оние кои ќе се обидат да го труе и да ми ја уништи браќа.


YOGIC-SPIRAL-TEMP-AQUALUZ-PHOTO-1Манифестот на јогата СПИРАЛНИ
21 септември, 2014
Маниту Спрингс, CO САД

На патеката на праведникот е притиснат од сите страни со беззаконијата на себичните и тиранијата на злите луѓе. Блажен е оној кој, во името на љубовта и добра волја, овчари слабите низ долината на темнината, тој е вистински чувар на својот брат и наоѓачот на изгубени деца. И јас ќе го поништи над тебе со голема одмазда и разуздан гнев оние кои ќе се обидат да го труе и да ми ја уништи браќа.