Кои сме ние

YOGIC-SPIRAL-TEMP-AQUALUZ-PHOTO-1

Spiral

Ја посветувам AquaLuz на моите наставници Саул и Давид RAYE Мигел Анхел кој ми помогна да ја креира и споделување на оваа визија на исцелување, оваа верзија на планетарно посветеност. И, се разбира, Ја посветувам AquaLuz на Мајка – Лакшми, Земја, Ixmel, Pachamama, Богородица, Иштар, и сите други мајки на сите нас.

Фукушима е змејот што ме разбуди со опасноста и болести врши во водите на нашите Земјата. Сите води на Земјата се поврзани и со исцелуваме локалните води, ние ги излечи сите води, вклучувајќи го и Тихиот Океан.

AquaLuz е глобален церемонијата ни носат заедно со намера, вибрации, молитва, и инкарнација на светлината – кристали. Можете да започне сега да стимулирам вашиот кристали со вашите сопствени молитви, скандирања, намери што, кога ќе ги стави заедно во водите на Земјата, тие ќе се одржат нашата љубов и лековита моќ. Ние ќе ги стави во водата за падот Рамноденица Ева и песни "Om Mani Padme Hum’ – поставување на енергија нашето срце е во водата, скапоцен камен во лотос.