Ngjarje

YOGIC-SPIRAL-TEMP-AQUALUZ-PHOTO-1Spirale Manifest yogic
Shtator 21, 2014
Manitou Springs, CO USA

Rruga e të drejtit është e rrethuar nga të gjitha anët nga paudhësitë e egoist dhe tirania e njerëzve të këqij. Lum ai që, në emër të bamirësisë dhe të vullnetit të mirë, barinjtë e dobët nëpër luginën e errësirës, sepse ai është me të vërtetë rojtari i vëllait të tij dhe finder e fëmijëve të humbur. Dhe unë do të godas mbi ty me hakmarrje të madhe dhe zemërim të zemëruar ata të cilët do të bëjnë të pamundurën për të helmuar dhe të shkatërruar vëllezërit e mia.


YOGIC-SPIRAL-TEMP-AQUALUZ-PHOTO-1Spirale Manifest yogic
Shtator 21, 2014
Manitou Springs, CO USA

Rruga e të drejtit është e rrethuar nga të gjitha anët nga paudhësitë e egoist dhe tirania e njerëzve të këqij. Lum ai që, në emër të bamirësisë dhe të vullnetit të mirë, barinjtë e dobët nëpër luginën e errësirës, sepse ai është me të vërtetë rojtari i vëllait të tij dhe finder e fëmijëve të humbur. Dhe unë do të godas mbi ty me hakmarrje të madhe dhe zemërim të zemëruar ata të cilët do të bëjnë të pamundurën për të helmuar dhe të shkatërruar vëllezërit e mia.