Kush jemi ne

YOGIC-SPIRAL-TEMP-AQUALUZ-PHOTO-1

Spirale

I kushtoj AquaLuz për mësuesit e mi Sauli David Raye dhe Miguel Angel cilët kanë ndihmuar mua të formësuar dhe të ndajnë këtë vizion të shërimit, ky version i përkushtimit planetare. Dhe, sigurisht, I kushtoj AquaLuz të Nënës – Lakshmi, Vend, Ixmel, Pachamama, Nënë Mary, Ishtar, dhe të gjitha nënat e tjera të gjithë ne.

Fukushima ka qenë dragoin që u zgjuan mua deri në rrezikun e sëmundjes së kryer në ujërat e Tokës tonë. Të gjitha ujërat në Tokë janë të lidhura dhe me shërimin ujërat tona lokale, ne të shëruar të gjitha ujërat, duke përfshirë të oqeanit Paqësor.

AquaLuz është një ceremoni globale na sjellë së bashku me qëllim, dridhje, lutje, dhe mishërim i dritës – Kristal. Ju mund të filloni tani për të aktivizoj Kristal tuaja me lutjet tuaja, chants, Qëllimet kështu që kur ne vendin e tyre së bashku në ujërat e Tokës, ata do të mbajnë dashurinë tonë dhe fuqitë shëruese. Ne do vendin e tyre në ujë në vjeshtë Equinox Eve dhe psal "Om Mani Padme Hum’ – duke e vendosur energjinë e zemrës sonë në ujë, xhevahir në zambak uji.